Topmenu

Dames Stadspark hard op weg naar volgende bekerronde

Op zaterdag 8 september j.l. moesten de Dames van Stadspark VR1 het opnemen in en tegen vv Zevenhuizen. Deze meiden waren het vorig seizoen kampioen geworden en hadden net als Stadspark hun 1ste bekerwedstrijd gewonnen dus wie deze pot zou winnen had een goede kans de pouleronde in de beker te overleven.

Met 14 vrouwen naar Zevenhuizen gereisd en gelukkig ook weer voldoende supporters van Stadspark langs de lijn konden we iets na 14:30 aftrappen op volgens sommige dames wel een heel groot veld.

Stadspark begon voortvarend en kreeg enkele halve kansjes maar moest na een minuut of 8 een tegenvaller incasseren want de rappe en handige rechtsbuiten wist te profiteren van een zwakke bal en kon alleen op Sarita af en omspeelde deze netjes en zette zo de 1-0 op het scorebord. Stadspark antwoorde gelijk maar Zevenhuizen had een prima keeper en wist een schot van Kim uit de hoek te duiken en had geluk met een schot op de lat van Nicole. Uiteindelijk was het Shari die haar wist te verschalken met een schot in de lange hoek die via de binnenkant paal over de lijn ging 1-1 zo’n 10 minuten voor rust. Stadspark bleef tot de rust de betere ploeg maar wist net als Zevenhuizen niet te scoren.

Wat voor de rust niet lukte ging in het 1ste kwartier na rust wel goed, Ramona stuurde Shari met een prima steekbal de diepte in en deze maakte alleen voor de keeper geen fout en zo werd de stand 1-2. Een paar minuten later ging de bal op de stip omdat Christel, die alleen op de keeper afging van achteren werd geduwd en zo van haar kans beroofd werd, Shari had genoeg zelfvertrouwen en schoot de “pingel” strak in het net 1-3.

In deze stand kwam geen wijziging meer ondanks kansen van Nikki G. en Delany en ook zevenhuizen kreeg nog een kans maar door prima uitkomen van Sarita ging deze naast.

Volgende week 15 september spelen de Dames thuis om 16:15 tegen vv Peize en bij een gelijkspel of winst is de volgende ronde een feit. U komt ze toch ook aanmoedigen de toegang is gratis.

Eén reactie op Dames Stadspark hard op weg naar volgende bekerronde

  1. Henk van der Zwaag september 10, 2018 at 11:58 am #

    die Shari he is zeker een van Wolbes

Geef een reactie