Topmenu

Eerste periode tweede klasse K prooi voor SC Stadspark zo1

Gelezen op tweenul.nl

2 april 2018

Zaterdagavond werd de stadsderby tegen Amicitia VMC al met 1-3 gewonnen, zondagmiddag slaagde Gomos er niet in bij Roden het benodigde punt te pakken waarmee Gomos de eerste periode zou hebben gepakt. Die gaat nu naar SC Stadspark zo1.

Door de vele afgelastingen bij en van Gomos viel de beslissing in de eerste periode pas afgelopen zondag. Gomos ging bij Roden met 2-0 onderuit. Daardoor eindigden Stadspark, Gomos en Roden op 21 uit 8, maar Stadspark had verreweg het beste doelsaldo en pakt dus de eerste periode.

Zaterdagavond maakte koploper Stadspark het zich uit bij Amicitia VMC een stuk moeilijker dan nodig. Youri Kleve zette Stadspark al vlot op 0-1 (4′ minuut), Michel Boonstra leek Stadspark in de 29′ minuut een makkelijke avond te bezorgen toen hij de 0-2 binnen schoot, maar kort voor rust kwam Amicitia vanuit het niets op 1-2 toen Meijerink geheel vrijstaand raak schoot.

Na rust hetzelfde beeld als voor rust, Stadspark volop in balbezit en in de aanval, maar omdat de mogelijkheden niet goed uitgespeeld werden en de kansen niet benut werden bleef het lang spannend. Tot de 89′ minuut, toen scoorde Romario Tjong-a-Sie de bevrijdende 1-3.

Geen reacties

Geef een reactie