Topmenu

Hoe krijg ik een verslag/artikel op scstadspark.nl

Een levendige website staat en valt met de aanlevering van content (ten tijde van het printen van een clubkrantje via stencilmachines, inkt en Tipex op vermorzelde bomen, noemde men dat kopij).

F4-Lycurgus

 

Content en/of kopij is van harte welkom via geert.herder@scstadspark.nl.

Vooral teamfoto’s, spelerslijsten en wedstrijdverslagen worden node gemist en zijn zeer welkom! Voor diegenen die reeds wedstrijdverslagen e.d. opsturen. Dank, dank, dank en hulde!

Foto’s en afbeeldingen zijn welkom, echter complete fotoverslagen zullen niet worden geplaatst. Deze nemen veel serverruimte (opslagruimte) in beslag. Veel opslagruimte (en bijkomend dataverkeer) kost veel money. Dit ter voorkoming van contributieverhoging. Iedere keer dat geklikt wordt op een foto van 4 MB is 4 MB aan dataverkeer (trek een foto van 4 MB maar eens via je mobiel met 0,5G door je telefoonverbinding, dat kost duur geld). Indien bijvoorbeeld 200 mensen één foto van 4 MB aanklikken (of één mens 200 keer die foto van 4 MB aanklikt), zijn we 800 MB aan dataverkeer kwijt. In een ongunstig geval gebeurt beide en zijn we dankzij het plaatsen van één foto 1600 MB aan dataverkeer kwijt….

geert.herder@scstadspark zal uw content (en/of kopij) na een korte screening met veel plezier plaatsen. Tot mails!

7 reacties op Hoe krijg ik een verslag/artikel op scstadspark.nl

 1. Monique oktober 14, 2015 at 10:05 pm #

  Heeft de kcpij over de F4 de screening deze week voorteerst niet doorstaan? Wat nou dan?

 2. redactie s.c. Stadspark oktober 15, 2015 at 5:17 am #

  Hallo Monique, dank voor je bericht en je verslag! Inmiddels staat het verslag online. Ondanks de uitstekende beloning voor het redactioneel werk, moet de redactie af en toe toch echt iets van (nog beter) betaald werk doen om Helaes Pindakaas (tip: Aldi) aan te kunnen schaffen. Bedankt voor het begrip!

  • Monique oktober 15, 2015 at 2:33 pm #

   Alle begrip&dank voor de tip(s)!!

 3. redactie s.c. Stadspark oktober 15, 2015 at 2:41 pm #

  😉

 4. De Vries augustus 18, 2016 at 2:09 pm #

  Volgens mij is op de site van jullie de Foto van het dames team al wel 2 jaar oud.en kloppen de namen ook niet meer en de trainer zit al een jaar bij Bedum ???

 5. redactie s.c. Stadspark augustus 18, 2016 at 2:30 pm #

  Volgens mij zijn er meer dan 20 mensen actief in en bij het dames team. Er hoeft er maar eentje haar/zijn fototoestel 3 minuten niet te gebruiken voor persoonlijke bijzonder belangrijke berichten en er is een foto gemaakt. Er hoeft er maar eentje te zijn die die foto naar de redactie mailt met het verzoek die te plaatsen en het wordt geplaatst.

  Nou ja, daar was het eigenlijk om te doen met dit bericht (zie boven).

 6. Ryan augustus 24, 2017 at 8:21 pm #

  Wanneer komen de eerste wedstrijden op Het programma

Geef een reactie