Topmenu

Oproep

Beste leden, of ouders/verzorgers van leden, van SC Stadspark,

Dit bericht is een soort noodkreet van de jeugdafdeling.

Het is het laatste jaar vreselijk lastig om trainers en scheidsrechters te vinden voor de jeugdteams van SC Stadspark. Dit maakt dat we zelfs voor de winterstop twee trainers tekort hadden, hetgeen we op hebben gelost door veel ouders in te zetten en twee teams met één trainer (20 jeugdspelers) samen hebben laten trainen. Ook moesten de coaches zelf wedstrijden fluiten waardoor ze het team niet konden coachen. Dit is verre van een wenselijke situatie.

Voor komend seizoen willen we hier graag verandering in brengen en hebben we een plan geschreven om dit te verwezenlijken, hierbij hebben we JULLIE nodig!

We kunnen ons niet voorstellen dat er binnen de club (en daar zijn we inmiddels achter) geen mensen zijn die het leuk lijkt om een jeugdteam te trainen en coachen tijdens een wedstrijd. Dan kan een speler zijn die bij SC Stadspark voetbalt, maar ook een enthousiaste ouder of grootouder, neef of nicht etc.

Ook zullen er vast mensen zijn die het leuk vinden om eens een jeugdwedstrijd te fluiten als scheidsrechter, van hun kind of kleinkind, broertje etc.

We willen dit dan ook goed begeleiden en we willen deze mensen dan ook graag tegemoet komen in de vorm van een cursus (avond) om de kneepjes van het trainers- of scheidsrechtersvak te leren. Ook is er in het geval van de trainers een vrijwilligersvergoeding.

Hierbij dus de oproep om je op te geven hiervoor zodat we met de hele vereniging kunnen zorgen dat de jeugd met plezier kan blijven voetballen en ook kwalitatief goede trainingen krijgt en de wedstrijden adequaat begeleidt worden.

Je kunt de reactie mailen naar:

jelmertichelaar@yahoo.com / 06-14045062

Namens het gehele bestuur,

Met vriendelijke groeten,

Patrick Riepe, Louise Riepe-Boonstra en Jelmer Tichelaar, jeugdcommissie SC Stadspark

Geen reacties

Geef een reactie