Topmenu

S.C.Stadspark zo1 wint ook van D.T.D.

Op een zonovergoten Stadspark moesten de mannen van trainer Germain Beck aantreden tegen middenmoter D.T.D. ( De Trije Doarpen ).
Na voor Stadspark een goede week door verlies van concurrent Gomos tegen Roden en Hoogezand konden zij vandaag weer lekker vrijuit voetballen.
Stadspark begon niet echt goed aan de wedstrijd het was in het begin wat te rommelig. Maar ook D.T.D. kwam vandaag niet om echt het spel te gaan maken tegen Stadspark. En dus werden er aan beide kanten niet vele kansen gecreëerd. Maar na goed 25 minuten vond Stadspark het welletjes en gingen zij het tempo omhoog gooien. Dat resulteerde ook direct in gevaar na goede aanvallen over de flanken.

In de 30 ste minuut werd Romario Tjong à Sie de diepte ingestuurd ging het strafschop gebied in maar werd daar neergelegd en kreeg een terechte strafschop door de goed leidende scheidsrechter Henk Mulder. Het was topscoorder Youri Kleve die de keeper kansloos liet 1-0.
Stadspark ging hierdoor nog beter voetballen en D.T.D. kwam er niet meer uit. Het was Kay Bootsma die de 2-0 aantekende na een harde knal in de bovenhoek.

Na de rust werd het voetballen er weer niet beter op met weer weinig kansen aan beide kanten. Het was warm op het kunstgras daar hadden beide ploegen last van. Toch werd er nog gescoord door de kersverse vader en aanvoerder Michel Boonstra door aangeven van neef Peter Boonstra 3-0. Ook D.T.D. deed nog wat terug na slordig uitverdedigen van Stadspark was het Steffen Hansma die de eindstand op 3-1 zette.

Volgende week spelen de mannen van Stadspark de stadsderby tegen GVAV aanvang 14:00 uur op Kardinge.

Geen reacties

Geef een reactie