Topmenu

SC Stadspark mini’s uitstekend uit de startblokken

Vandaag de eerste wedstrijdjes gespeeld met  sc Stadspark mini’s. Het was een super middag met zware tegenstanders.

De eerste wedstrijd speelden we tegen vv Engelbert en werd met 4-1 gewonnen. De wedstrijd begon gelijkwaardig , maar konden toch de winst naar ons toetrekken.
De doelpuntenmakers waren:  Giulia, Mexx 2keer en Sem

De tweede wedstrijd was tegen het sterk spelende sv Heracliden. Wij konden geen grip krijgen op hun snelle buitenspelers en werden met 0-5 de boot in gestuurd.

De derde wedstrijd was tegen het oppermachtige fc Lewenborg, deze wedstrijd werd met 1-5 verloren. Ook hier kregen we geen grip op de mid mid en hun spits. Gelukkig kon Giulia nog een ere treffer scoren.

De vierde wedstrijd was weer tegen Engelbert. Bij deze wedstrijd speelden wij mer volle pressie op hun verdediging. Dit resulteerde in een 4-1 overwinning. De doelpuntenmakers waren: Mexx, Danique en Giulia 2x.

De vijfde wedstrijd was tegen sv Heracliden. Hierbij legden wij de focus op de verdediging. Desondanks konden wij het niet voorkomen dat zij doelpunten konden maken. Dit resulteerde daarom in een 1-3 nederlaag. Waarbij Sem nog wat terug deed voor Stadspark en een doelpunt mee pikte.

De laatste wedstrijd was tegen fc Lewenborg. Verdedigend stonden we een stuk beter en bleef het lang gelijk. Jammer genoeg wisten zij toch het net te vinden en werd er met 0-3 verloren.

De wedstrijden stonden onder leiding van het arbitrale trio George Goguadze, David Goguadze en Mourad.

Al met al een super middag

….Op naar de volgende keer!!

Geen reacties

Geef een reactie