Topmenu

SC Stadspark zo1 wint met 5-0 van LSC1890

Op het gezellige sportpark Stadspark stond vandaag de lastige LSC 1890 uit Sneek op het programma voor S.C. Stadspark. Vorige week wonnen de mannen uit Sneek met maar liefst 9-3 in Groningen van Amicitia VMC. Dus de mannen van trainer Germain Beck waren gewaarschuwd vandaag. Stadspark miste vandaag ook nog de vaste basis spelers Peter Boonstra en George Goguadze.

Maar het begon de wedstrijd zeer gedreven en scherp en resulteerde in enkele goede kansen maar de keeper stond in de weg.
Het was in de 23 ste minuut wel raak door Romario Tjong à Sie na een goed genomen vrije trap van uitblinker Michel Boonstra die op de lat belande en Romario er als de kippen bij was maar de scheidsrechter besloot dat het buitenspel was.

LSC 1890 kwam er niet echt aan te pas voor de rust het was wederom Michel Boonstra die met een snoei harde vrije trap de paal raakte.
In de 35 ste minuut was het dan eindelijk wel raak door weer de zelfde Michel Boonstra met weer een goed genomen vrije trap maar de keeper stond weer in de weg maar kon de bal niet klem houden waardoor David Goguadze de bal keurig in het doel deponeerde 1-0.
Na de pauze durfde LSC 1890 meer naar voren te spelen waardoor er achterin meer ruimte kwam voor de spitsen van Stadspark.
Het was topscorer Youri Kleve die met een hard schot voor de verdiende 2-0 zorgde voor Stadspark.
Het mooiste doelpunt kwam op naam van de uitblinkende Michel Boonstra die goed werd bedient door neef Boyd Boonstra en de bal uit de lucht in een keer op de pantoffel nam 3-0. LSC 1890 kreeg nog een kans maar werd goed weggewerkt door de verdediging van Stadspark.

In het laatste kwartier kreeg Stadspark nog legio kansen daar werden er twee van benut door weer de linksback David Goguadze die goed voor zijn man kwam en de bal hard inkopte uit een goed genomen hoekschop van Romario Tjong à Sie. De 5-0 werd gescoord door de ingevallen  A junior Kay Boonstra na een goede aanval van Stadspark.

S.C. Stadspark was vandaag een maatje te groot voor de mannen uit Sneek.
Volgende week wacht Stadspark de lastige uitwedstrijd in en tegen Oerterp aanvang 14:00 uur.

Geen reacties

Geef een reactie