Topmenu

v.v. St-Annaparochie – SC Stadspark zo2

Inmiddels al weer enige tijd geleden (mea culpa), 24 maart jongsleden, stond voor de Stadspark Heren Zondag 2 een belangrijke pot op de agenda: v.v. St-Annaparochie uit. Een belangrijke wedstrijd (wederom): om uitzicht te houden op de bovenste regionen van de competitie moest er gewonnen worden. Zowel spelers als staff waren dan ook tot op het bot gemotiveerd hier een goed resultaat te halen.


Voor mij, als echte Bildtkert afkomstig uit het nabijgelegen Sint Jacobiparochie, was deze wedstrijd van nog grotere betekenis. Van jongs af aan waren de wedstrijden tegen de “sintannabuursters” altijd een heuse derby. Al met al van het grootste belang dus dat City Park goed zou presteren, niet in de laatste plaats omdat mijn hait en mem ook langs de kant zouden staan.

We stelden niet teleur. Op deze prachtige zonnige dag leken sommige spelers in het Wit-Groen op de Bildste klei zowaar Brazilliaanse roots te hebben. Met hier en daar prachtige samba bewegingen (hier verdient Luciano bijzondere vermelding) wist onze voorhoede de tegenstanders al gauw te overrompelen. Met 3-0 de rust in is ook wel eens lekker. De wedstrijd eindigde in een afgetekende 6-0 overwinning voor Stadspark. Voor het eerst in ruime tijd werd door strijd en beleving van de defensie ook weer eens de nul gehouden.

Al met al een hele mooie prestatie van het hele team en hoopgevend voor de komende (belangrijke) wedstrijden.

Sjoerd Koopal        

Geen reacties

Geef een reactie