Topmenu

Wat een waardeloze website heeft SC Stadspark

Yoo, we hebben op zich best een aardige website. Maar we gaan binnenkort over op Club.Website van Sportlink. Een (redelijk) kant en klaar website-template. Alleen moet die nog even klaar gezet worden, gevuld e.d. En er moet nog iemand handigheid in krijgen.

Helaas is de huidige handige Harrie niet in staat om tijd vrij te maken in verband met drukke werkzaamheden.

Dus irriteer jij je mateloos aan het gebrek aan (wedstrijd)informatie op deze website en bijvoorbeeld de ook al niet volledige teaminformatie hierzo (teaminformatie is overigens sinds de vier jaar dat deze website in de lucht is nog nooit compleet geweest, omdat er slechts een aantal mensen de moeite nemen om iets aan info door te sturen naar de websitebeheerder om precies te zijn zijn die mensen op twee vingers te tellen).

Net zoals jij je irriteert, iriteert de websitebijhoudert zich aan het gebrek aan informatie dat gedeeld wordt (zoals bijvoorbeeld het voorbereidingsprogramma seizoen 2018-2019 van zo1 of za1 of zo2 of…….. welk team dan ook). En informatie over…. ja, wat eigenlijk niet. Stuur wat door over je team, jezelf, een team, een evenement of wat dan ook met SC Stadspark te maken heeft en het wordt geplaatst.

Beetje janken, zeiken en wijzen is net iets te gemakkelijk.

Voorlopig is het weekend wedstrijdprogramma hier houtje touwtje zichtbaar: (of je maakt gewoon gebruik van de app van voetbal.nl)

Wil je helpen en heb je een beetje verstand van WordPress en meer tijd over dan de huidige websitebeheerder, mail dan even naar geert.herder@scstadspark.nl.

Wil je iets van info op de website, dan kan je die info naar hetzelfde emailadres sturen. Staat overigens ook al 4 jaar iets over op de thoespagina.

 

 

Geen reacties

Geef een reactie