Er zat meer in,maar over negentig minuten is gelijkspel terecht

Vandaag was Noordster de tegenstander in het mooie Stadspark waar het goed vertoeven is op een zonnige zondag.

Met bijna een gehele fitte selectie was het tijd voor Stadspark om weer eens te gaan winnen in de competitie.

Maar het was Noordster die in de 22 ste minuut met een goede goal vanuit een hoekschop de 0-1 aantekende via Aaron Meijerhof.

Stadspark had zich allang zelf moeten belonen met een doelpunt de eerste helft via spits Winston Bendt en Quinten Kruizenga maar de bal wou en ging er niet in.

Het moest na de rust zeker beter aan Stadspark zijde en met de 2 wissels probeerde trainer Harry Zwiers dat met Edi Jaka voor Jasper de Vries en Sergio Marcos voor Maik Nitschkowsky.

Het ging beter met Stadspark en vanuit een corner genomen door Cedwin Tel was het wederom Quinten Kruizenga die Stadspark met een harde schuiver de 1-1 maakte na een scrimagge net als de vorige week.

In nog geen 1 miniuut tijd was het Cedwin Tel die in de 16 meter helemaal vrij stond om de 2-1 te maken voor Stadspark.

Dit was op dit moment ook een terechte uitslag.

Maar Noordster gaf niet op en bracht met good-old Kees Dun een extra spits in her veld.

In de 82 ste minuut maakte de ingevallen Jeroen van Gestel een domme overtreding aan de rechterkant van het veld met een goed genomen vrije trap was het Ryan Erents die met een rake kopbal Noordster op een gelijkehoogte zette 2-2.

De teleurstelling was groot aan Stadspark zijde want met zoveel kansen moet je zo’n wedstrijd gewoon winnen.

Het is nu te hopen dat het gaat lukken bij koploper Musselkanaal aankomende zondag in de uitwedstrijd aanvan 14:00 uur.