Musselkanaal houd ook na Stadspark 100% score.

Stadspark verliest in en tegen Musselkanaal door strijd en beleving!

Was Musselkanaal nou zoveel beter dan Stadspark nee beslist niet maar bij de koploper was de wil om te winnen groter dan bij Stadspark deze middag.

En het grote probleem blijft toch het veld voor de mannen van trainer Harry Zwiers er werd voor het laatst gewonnen op gewoon gras tegen Noordster op zondag 28 mei 2023.

Ook vandaag had Stadspark weer veel moeite met de tegenstander die met harde en velle duels de meerdere was op gewoon gras.

In de 30 ste minuut was het raak voor Musselkanaal na een aanval vanaf de linkerkant van het veld was het Demy te Velde die de 1-0 aantekende.

Ook Stadspark kreeg mogelijkheden de eerste helft door spits Winston Bendt maar zijn inzetten waren onnaukeurig.

Vlak voor de rust had de zelfde Winston Bendt een strafschop moeten hebben maar de wat warrige scheidsrechter Boer uit Hoogeveen wijfde het weg tot ieders verbazing.

Met 2 wissels na rust probeerde Stadspark meer naar voren te voetballen en dat lukte want na goed 5 minuten in de tweede helft was het invaller Patrick Albers die een goede aanval hard afronde 1-1.

En nu doorgaan werd er geroepen vanaf de kant van Stadspark zijde en op naar meer.

Maar helaas voor Stadspark was het Musselkanaal die proviteerde in de 65ste minuut na een miscommunicatie in de verdediging van Stadspark was Niels Becker die de 2-1 op het scorerbord zette.

Stadspark kreeg nog een grote mogelijkheid via Quinten Kruizenga maar zijn inzet ging rakelings naast het doel van Musselkanaal.

Bij Stadspark viel Tiuri Schieving uit met een blessure hopen dat het mee valt en het was mooi om te zien dat Sjors de Bont weer terug is van een lange blessure en weer minuten heeft gemaakt.

Stadspark heeft nu 5 punten uit 5 gespeelde wedstrijden in de 3e klas en dat is zeker te weinig als je kijkt wat voor selectie Stadspark heeft.

Motto is ,blijf trainen en leren van de fouten die gemaakt worden, dan komt het zeker goed de aankomende weken.

Aanstaande zondag wacht weer een leuke wedstrijd dan moeten de mannen naar Corpus den Hoorn voor de beker word er gespeeld tegen 2e klasser GRC Groningen aanvang 14:00 uur.