s.c. Stadspark Zo1 – v.v. Gomos Zo1

Op een mooi zonnig Stadspark moesten de mannen van trainer Harry Zwiers het vandaag opnemen tegen het altijd lastige Gomos uit Norg.

Met een aantal missende spelers moest Stadspark weer een paar aanpassingen doen wat bijna wekelijks aan de orde is.

Dit komt het elftal zeker niet te goede en kan trainer Zwiers bijna geen wedstrijd met de zelfde opstelling spelen.

Ook vandaag moest hij weer 4 basis spelers missen tegen Gomos en dat is te veel.

Zo blijkt ook weer tegen Gomos die gewoon op bijna alle fronten beter was dan Stadspark vandaag.

Gomos begon veller en scherper aan de wedstrijd waar Stadspark het op dat front liet afweten.

In de 12e minuut was het al dan weer raak na een misverstand achterin bij Stadspark was het Robert Elsinga die de 0-1 aantekende.

Gomos kreeg in de 1e helft nog meer kansen maar gelukkig voor Stadspark bleef het tot aan de rust 0-1.

Trainer Zwiers was zeker niet tevreden over het spel van Stadspark en wisselde 2 spelers waaronder Abbilash Selvarajah en Jasper de Vries die het veld moesten ruimen voor Ruben Hilarius en Danny Sims.

Maar ook na de rust was Gomos beter dan Stadspark dat vandaag gewoon onmachtig was.

Na een half uur spelen  in de 2e helft was het Tim Assman die de 0-2 maakte na een fout wederom in de verdediging van Stadspark.

Stadspark kreeg zelf maar weinig kansjes alleen een vrijeschop van Cedwin Tel was het enige wat Stadspark liet zien.

Gomos scoorde nog wel 2 keer door Edwin Rozenveld en Ivo Drenth en zo kwam de stand op 0-4 te staan.

Aan Stadsprk zijde moet er wel wat gebeuren de komende weken op directe degradatie te willen ontkomen.

Er moeten nog 4 wedstrijden worden gespeeld en alle 4 zijn het finale’s.

Voor aankomende zondag in de uitwedstrijd tegen Oldeholtpade moet trainer Zwiers het alweer zonder 3 bassisspelers doen Sergio Marcos (weekendje weg) en aanvoerder Michel Boonstra en Edi Jaka geschorst!