We zouden nog een keer met een bus naar een uitwedstrijd deze keer met een goed gevulde bus om onze jongens aan te moedigen tegen Noordster.

Maar helaas er kwam geen bus deze keer een miscombinatie met busoperator Drenthe tours.

De begeleiding kwam direct in actie en binnen een no time zat iedereen in de auto om richting Oude Pekela te gaan inclusief de supporters wat mooi was om te zien.

Want het ging vandaag maar om een ding en dat is winnen van Noordster en dan maar hopen dat Musselkanaal punten gaat verliezen van Annen.

Stadspark begon heel sterk aan de wedstrijd en kreeg al in de eerste minuut een dot van een kans door Mart Nieland maar zijn inzet miste kracht.

Het was spits Cedwin Tel die Stadspark op voorsprong kopte na een goede aanval die opgezet werd door linksachter Kas Ruigg 0-1.

Stadspark bleef goed voetballen en kreeg ook vele mogelijkheden om de voorsprong groter te maken.

Het was aanvoerder Michel Boonstra die met goed genomen vrije trap de 0-2 aantekende in de 15e minuut.

Keeper Erwin Miedema hoefde de eertste helft bijna niet in actie te komen.

De 0-2 was ook tevens de ruststand en iedereen van Stadspark was wel benieuwd naar de russtand in Annen.

De ene zegt 1-1 de andere weer 2-1 maar het was vlak voor de rust nog 2-2 geworden voor Musselkanaal.

Dus ook dat was gunstig voor Stadspark want met deze uitslag zou Stadspark 2e klasser blijven.

Maar er moest immers nog een helft gespeeld worden op beide velden en de spanning liep hoog op bij iedereen die voor Stadspark was.

Het was wederom Michel Boonstra die na een goede combinatie met Cedwin Tel de bal rustig in het hoekje legde 0-3.

Dit was tevens zijn 15e doelpunt alweer wat ernorm knap is te noemen samen met Cedwin Tel zijn zij samen goed voor bijna de gehele productie van Stadspark.

Het was tevens een puike teamprestatie van het gehele elftal inclusief de stafleden.

Noordster kwam de tweede helft nog wel een paar keer voor keeper Erwin Miedema maar deze was vandaag onpaseerbaar.

Er werd telkens gekeken naar de stand in Annen want Stadspark gaf de voorsprong niet meer weg in Oude Pekela.

En YESS Musselkanaal verliest in Annen met 4-3 dat betekent dat de mannen van trainer Harry Zwiers 2e klasser blijven!

Wat op zich een goede prestatie is in het begin van het seizoen verloren wij veel punten daar staat tegenover dat na de winterstop er vele punten werd gehaald met een ander soort voetbal en systeem wat heel goed uitpakte.

Nu eerst heerlijk na genieten en op naar ons 100 jarig bestaan van s.c. Stadspark.