Stadspark Zo1 wint ook van HOVC!

Op een koud en kil Stadspark wisten de mannen van trainer Harry Zwiers de belangrijke wedstrijd tegen HOVC te winnen vandaag.

Stadspark begon sterk aan de wedstrijd en was ook heer en meester de 1e helft.

Met vele kansen van spitsen Cedwin Tel en Mart Nieland had Stadspark voor de rust met grote cijfers voor kunnen staan.

Maar helaas bleef het voor de rust op 2-0 steken door doelpunten van aanvoerder Michel Boonstra en Mart Nieland.

Na de rust ging HOVC anders voetballen met lange ballen en daar had Stadspark het heel erg lastig mee.

Het kwam totaal niet meer in de wedstrijd en was HOVC beter de 2e helft met voor hun ook mooie kansen.

Het werd in de 78 ste minuut nog billen knijpen voor Stadspark want HOVC maakte in de 78ste minuut de 2-1.

Maar in de 89 ste minuut was het spits Cedwin Tel die Stadspark na een goede aanval opgezet door Paidjah Davidson en Mart Nieland en aanvoerder Michel Boonstra op een veilig 3-1 zette.

HOVC maakte nog wel de 3-2 maar dat mocht de pret niet meer drukken voor Stadspark.

Door dit resultaat zijn de mannen van Harry Zwiers weer een plaatsje gestegen en HOVC voorbij gegaan.

Volgende week wacht de inhaalwedstrijd tegen v.v. GOMOS uit Norg deze word om 14:00 uur gespeeld.