s.c. Stadspark verliest ook laatste competitiewedstrijd in de 2e klasse

Op misschien wel een van de mooiste sportcomplexen van het noorden (sportpark Boerbos) moesten de mannen van trainer Harry Zwiers het opnemen tegen Rolder Boys in hun laatste competitiewedstrijd in de 2e klas.

Want degradatie was vorige week tegen Helpman al een feit en moeten de mannen het proberen in de 3e klas om weer terug te keren naar de 2e klas.

Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel Rolder Boys moet volgende week de na-competitie in voor promotie tegen Alcides uit Meppel.

Stadspark begon dan ook met de meeste spelers die volgend seizoen afscheid nemen.

Het begon gelijkwaardig als Rolder Boys en kreeg door spits Cedwin Tel nog een mogelijkheid maar zijn inzet miste kracht.

Het was Rolder Boys die in de 25 ste minuut op voorsprong kwam door Siemen Krikke die na een counter van Stadspark wel zijn kans benutte 1-0.

Dit was tevens ook de russtand.

Na de rust was het spel het zelfde Rolder Boys voetbalde makkelijker maar kreeg ook Stadspark nog een paar goede mogelijkheden maar helaas miste de scherpte voorin.

In de 50 ste minuut was het Max de Vries die het duel op slot gooide na een goede aanval 2-0.

Dit was dan ook de einduitslag en het einde van de 2e klas voor Stadspark helaas!

Voor good-old Peter Boonstra inmiddels 42 jaar zit het er nu echt op als voetballer van s.c. Stadspark zondag 1.

Hij had zijn afscheid al eerder genomen maar telkens had Stadspark Zo1 hem toch weer nodig.

Peter Boonstra verdiend dan ook een groot compliment voor zijn ernorme inzet voor Stadspark zondag 1 van de afgelopen jaren.

Peter bedankt!