s.c. Stadspark Zo1 doet zich zelf te kort in en tegen Annen

Op een zeer nat Sportpark De Hofakkers moesten de mannen van trainer Harry Zwiers het opnemen tegen het goed presterende Annen van de laatste weken.
Annen die de laatste 7 wedstrijden ongeslagen zijn gebleven met ook nog goed voetbal.
Maar het was Stadspark die goed aan de wedstrijd begon en het Annen het zeer lastig maakten.
In de 20e ste minuut kreeg Annen nog wel een grote mogelijkheid maar de inzet werd hoog over geschoten.
Stadspark was in de 25ste minuut dicht bij een doelpunt na een fraaie actie van Nal Stranjar maar zijn schot raakte de paal waar spits Jomaro Kelwulan de bal voor zijn voeten kreeg maar ook zijn inzet werd gekeerd door de keeper van Annen.
Ook had Stadspark op sommige momenten het betere van het spel maar wist zich zelf niet te belonen met een doelpunt.
Het leek erop dat het tot aan de rust 0-0 zal gaan blijven maar werd helaas toch anders.
Diep in de blessuere tijd was het toch Annen die de 1-0 maakten na een uitval was het Pim Veltink die er als de kippen bij was om de bal die via de paal terug in het veld kwam om in het lege doel te schieten.
Dit was voor een ieder die van Stadspark was een zware teleurstelling en een grote domper.
Na de rust moest er nog meer gestreden worden om er weer een wedstrijd van te maken en proberen er toch nog een gelijkspel van te maken.
Maar het was weer Annen die na heel slecht uitverdedigen aan Stadspark kant de 2-0 maakten nadat Danny Schuurman de bal via zijn been in het doel zag belanden.
Ook de 3-0 viel zeer knullig toen Peter Boonstra en keeper Erwin Miedema een misverstand hadden onder elkaar was het linkerspits Pepijn Knol die de 3-0 aantekende.
Stadspark probeerde nog wel maar kon niet echt een vuist meer maken en de wedstrijd was hierdoor gespeeld.
Na het missen van aanvoerder Michel Boonstra Paidjah Davidson en Remco Jonkman was dit voor vandaag te veel aan Stadspark kant.
De komende 2 weken is Stadspark vrij en de eerst volgende wedstrijd is op zondag 14 april thuis tegen v.v. GOMOS.
Er word nog wel een oefenwedstrijd gespeeld op dinsdagavond 2 april aanvang 20:00 uur tegen zaterdag 3e klasser s.v. Lycurgus in