Stadspark wederom te zwak voor koploper Roden.

Net als in de uitwedstrijd tegen Roden was Stadspark vandaag wederom te zwak tegen de koploper.

Binnen 3 minuten was het al raak na een strafschop die eerst nog werd gekeerd door keeper Erwin  Miedema maar in de rebound schoot topscoorder Robin van der Tuin wel raak 0-1.

Stadspark kreeg ook nog een goede mogelijkheid via een vrijeschop op 20 meter maar aanvoerder Michel Boonstra raakte de bal helemaal verkeerd.

In de 17e minuut was het na een goede aanval van Roden alweer 0-2 die met een hakbal werd gemaakt.

Vlak voor de rust had middenvelder Paidjah Davidson nog een grote kans voor Stadspark maar hij besloot niet om te schieten en raakte de bal daarna kwijt.

Vijf minuten na de rust was het wederom spits Robin van der Tuin die defenitief de wedstrijd op slot gooide na een fraaie solo maakte hij de 0-3.

Stadspark kwam nog wel heel even terug in de wedstrijd na een goed genomen vrije schop van spits Cedwin Tel belande hij via de paal het doel in 1-3.

Maar nog geen 2 minuten later was de spanning alweer weg want Roden scoorde weer via topscoorder Robin van der Tuin de 1-4.

De 1-5 werd gemaakt door Hugo Steenbergen die geen strobreed in de weggelegd.

Ook mocht oud Stadsparker Getuar Derguti aanleggen voor een strafschop die hij goed inschoot en zo de eindstand op 1-6 zette.

Al met al werd Stadspark vandaag helemaal weggespeeld door Roden en helemaal niks had te vertellen.

De neusjes moeten deze week wel weer in de zelfde richting want volgende week wacht alweer de lastige uitwedstrijd tegen Annen die de laatste 7 wedstrijden ongeslagen zijn.