Spits Cedwin Tel was de grote man bij Stadspark in Stadskanaal!

Op Sportpark ‘Pagedal’ in Stadskanaal moest Stadspark het vandaag opnemen tegen concurrent Stadskanaal die tot deze middag 1 puntje meer hadden dan Stadspark.

Beide ploegen begonnen stroef aan de wedstrijd waar Stadspark iets beter aan de wedstrijd was begonnen.

Maar het was Stadskanaal die door de rappe kleine invaller Wessel Kleinstra in de 26ste minuut op voorsprong kwam.

Stadspark wou wel maar kon voor de thee geen meer potten meer breken en zo bleef het 1-0 voor de rust.

In de pauze hield trainer Harry Zwiers een donderspeech en dat was terug te zien de 2e helft op het veld bij Stadspark.

Het begon sterker en veller aan de wedstrijd en kwam dan ook binnen 5 minuten na de rust op gelijke hoogte.

Het was spits Cedwin Tel die door Nal Stranjar de diepte werd ingestuurd en alleen op de keeper koeltjes de 1-1 binnen tikte.

En nog geen 10 minuten later was het opnieuw Cedwin Tel  die door een goede actie wederom door Nal Stranjar de 1-2 aantekende na een dwarrel schot.

Na deze goal waren eraan bijde kanten nog kleine mogelijkheden maar het leek erop dat de 1-2 de eindstand zou gaan worden.

Maar het was goudhaantje Cedwin Tel die de bal op eigen helft veroverde en met een lange bal ( 35 meter ) de bal over de keeper lepelde en zo de eindstand op 1-3 zette in het voordeel van Stadspark wat ook tevens zijn eerste hattrick  was voor Stadspark!

Na afloop was er grote feestvreugde aan Stadspark kant die deze wedstrijd terecht heeft gewonnen.

Volgende week komt koploper Roden naar Stadspark deze wedstrijd word gespeeld om 14:30 uur.

Na deze wedstrijd is er live-muziek in de kantine olv. Jacob van der Laan.