s.c. Stadspark Zo1 wint gelukkig van Musselkanaal!

Op een zonovergoten Stadspark moesten de mannen van trainer Harry Zwiers het vandaag opnemen tegen concurrent Musselkanaal die een puntje meer hadden dan Stadspark.

Musselkanaal begon scherper en feller aan de wedstrijd dan Stadspark en kreeg de eerste helft dan ook grote kansen om Stadspark voor de rust al op de knieën te krijgen.

Maar het bleef gelukkig voor iedereen die voor Stadspark is maar 0-1 die binnen een kwartier viel door aanvaller Ike Kremer.

Ook Stadspark kreeg nog een grote mogelijkheid voor de rust door spits Cedwin Tel maar zijn inzet werd gekeerd door keeper Noah Sahetapy.

Na de rust begon Stadspark beter aan de wedstrijd en gaf het beter partij dan de eerste helft aan Musselkanaal.

Toch was het wederom Musselkanaal die een grote kans kreeg maar keeper Erwin Miedema redde op een zeer fraaie wijze.

Uit een goed genomen hoekschop kopte Cedwin Tel de 1-1 binnen nadat Paidjah Davidson de bal op de lat had gekopt.

Hierdoor was Musselkanaal het even kwijt en daar profiteerde Stadspark van na een goede voorzet van Cedwin Tel was het invaller Jasper de Vries die in de 68ste minuut met een rake kopbal de 2-1 aantekende.

Nog niet binnen 5 minuten was de stand alweer gelijk  ook deze keer uit een hoekschop kopte Floris Speelman hard in 2-2.

Dit leek ook de eindstand te gaan worden want beide partijen waren leeg gespeeld en raakte bijna geen goede bal meer.

Maar het was aanvoerder Michel Boonstra die in de 94ste minuut een aanval opzette samen met Nal Stranjar en een een/tweetje maakte en op karakter en doorzettings vermogen  de bal alsnog binnen tikte 3-2!

De opluchting was groot bij iedereen van Stadspark en werd dan ook nog gevierd in de kantine van Stadspark.

Aankomende zondag wacht weer een lastige wedstrijd dan word er gespeeld in en tegen Stadskanaal deze wedstrijd begint om 14:00 uur.