Stadspark verliest in en tegen Oldeholtpake.

Stadspark Zo1 moest het vandaag opnemen in en tegen Oldeholtpade dat op ongeveer 2 km van Wolvega ligt.

De thuiswedstrijd werd nog gewonnen in november met 4-2 maar ook toen had Stadspark het moeilijk tegen een zeer degelijke ploeg.

Ook vandaag was Stadspark gewaarschuwd want Oldeholtpade doet op het moment goed in deze 2 klasse.

Maar de mannen van trainer Harry Zwiers begonnen weer heel erg slap aan de wedstrijd en het stond dan ook weer binnen 3 minuten 1-0 toen had Oldeholtpade ook al op de paal geschoten.

Ook de 2-0 viel heel erg snel na slap uitverdedigen was het binnen 6 minuten weer raak voor de mannen uit Oldeholtpake die met veel meer energie de wedstrijd ingingen.

Na een goed half uur voetballen kwam er meer spel in bij Stadspark en kreeg het een paar mogelijkheden om te scoren maar de scherpte miste.

Maar in de 30 ste minuut was het opnieuw raak voor Oldeholtpade die de 3-0 aantekenden na een fraaie solo van spits Emiel de Fries.

Bij Stadspark was het spits Cedwin Tel die iets terug deed na een fraaie kopbal op aangeven van Kas Ruijg stond het in 33 ste minuut 3-1.

Ook kreeg de zelfde Cedwin Tel een grote mogelijkheid vlak voor de rust om er 2-3 van te maken maar zijn inzet werd gestopt de de keeper van Oldeholtpade.

Trainer Zwiers gaf in de rust nog enkele tactische tips mee voor na de rust om erweer een wedstrijd van te maken.

Maar in nog geen 2 minuten na de rust was het alweer raak voor Oldeholtpade die na een goed genomen corner de 4-1 maakten.

De wedstrijd was toen al gespeeld en Stadspark kon geen vuist meer maken tegen een stugge en solide elftal.

De eindstand werd uiteindelijk nog 5-3  Cedwin Tel scoorde nog vanuit een strafschop en de ingevallen Maik Timmer (normaal reserve keeper) scoorde de 3e doelpunt voor Stadspark.

Er zal de aankomende wedstrijden punten moeten komen om nog een kans te maken om degradatie te kunnen ontlopen via de nacompetitie.

Aankomende zondag wacht wederom een lastige tegenstander dan komt Valthermond in Stadspark.

Aanvang van deze wedstrijd is om 14:30 uur.