Stadspark Zo1 wint wederom weer niet!

Op een winderig maar een zonnig Stadspark moesten de mannen van trainer Harry Zwiers het opnemen tegen Valthermond.

Stadspark begon scherp en vel de wedstrijd en gaf weinig kansen weg vandaag.

Het kwam wel op een lullig moment op achterstand in de 30ste minuut na een scrimagge werd het 0-1 door Mike Wilts.

Ook kreeg Stadspark nog mogelijkheden om te scoren door wederom sterk spelen van Nal Stranjar schot was te slap en door aanvoerder Michel Boonstra maar zijn schot belandde op de achterlijn.

De tweede helft was het Stadspark die het betere van het spel had en het was wachten op de 1-1 maar dat bleef een tijdje uit.

Het was Jomaro Kelwulan die met een slap schotje de keeper van Valthermond kansloos liet en zo de stand op 1-1 zette wat ook zeker op dat moment terecht was.

Na deze doelpunt van Stadspark floot scheidsrechter Arjan Alkema een bedroefende wedstrijd zowel voor Stadspark als voor Valthermond.

Deze man was op vakantie geweest maar ook deze zondag was hij nog bij deze gedachten.

Jammer voor de wedstrijd want deze werd er niet leuker op vooral aan Stadspark zijde niet vandaag wat al wel vaker is gebeurd dit seizoen.

De 1-2 viel in de 66ste minuut nadat middenvelder Jasper de Vries een hakbal wou geven maar dit mislukte waardoor spits Yordi van der Laan kon scoren.

In de 81ste minuut was het weer raak door de zelfde van der Laan nadat er een overtreding werd gemaakt op Michel Boonstra maar scheidsrechter Alkema zag hier niets in.

Ook de 1-4 werd door van der Laan gemaakt ook hier ging een overtreding op vooraf op Nal Stranjar maar ook hier zag Alkema niks in.

Hoe is het toch mogelijk dat een scheidsrechter zo zijn eigen wedstrijd gaat fluiten echt ongelofelijk!

Na afloop kreeg elftalleider Koos van Oort tot ieder verbazing een gele kaart die hij in zijn hele loopbaan als lid en als elftalleider niet heeft gehad en dat is maar liefst 40 jaar!

Maar Stadspark heeft niet alleen verloren door scheidsrechter Arjan Alkema maar het had zeker invloed vandaag.

Volgende week is het een vrijweekend inverband met 5 mei.

Op zondag 12 mei wacht wederom een belangrijke wedstrijd dan moeten de mannen het opnemen tegen het al bijna gedegradeerde HOVC uit Odoorn aanvang 14:00 uur.