Stadspark verliest van een goed voetballend Rolder Boys

Stadspark moest het vandaag opnemen tegen een zeer goed voetballende ploeg uit Drenthe de hooggeklasseerde Rolder Boys dat 3e op de ranglijst staat.
Op een zeer nat en regenachtig Stadspark hadden de mannen van trainer Harry Zwiers vandaag weinig in te brengen tegen Rolder Boys.
Alleen in de beginfase van de wedstrijd had Stadspark nog een hele goede mogelijkheid door aanvoerder en spits Cedwin Tel maar helaas ging zijn inzet naast.
Na deze mogelijkheid scoorde Rolder Boys de 0-1 na een counter was het in de 25 ste minuut wel raak door Sander Jansen.
Vlak voor de rust was het wederom raak voor de gasten uit Rolde spits Per Kirchoff maakte de 0-2 dat was tevens de ruststand.
Trainer Harry Zwiers hoopte met een wissel in de tweede helft voor meer druk vooruit te krijgen maar ook dat ging niet lukken deze middag.
Rolder Boys kwam al snel op een 0-4 voorsprong toen gelegenheid spits Jordi Venninga nog wel de 1-4 aantekende voor Stadspark.
Het was Siemen Krikke die de eindstand op 1-5 zette voor Rolder Boys wat ook zeker een terechtte uitdlag was.
Stadspark miste deze wedstrijd maar liefst 7 spelers door schorsingen en vakantie en dat is te veel voor dit elftal.
Wij hopen dat het aankomende week weer beter gaat worden en dat dan ook de punten weer binnen vallen aan de kant van Stadspark.
Zondag word er gespeeld in en tegen Valhermond aanvang wedstrijd 14:00 uur.