Stadspark ZO1 doet zichzelf te kort tegen Stadskanaal

stadskanaal

Stadspark begon sterk en scherp aan de wedstrijd met bijna een voltallige selectie.

Alleen was verdediger Remco Jonkman nog geblesseerd en de rest had trainerHarry Zwiers tot zijn beschikking.

Het was bijna al raak in de 3e minuut voor spits Jomaro Kelwulan maar zijn inzet werd van de lijn gehaald na een slap schotje waar hij beter had kunnen koppen.

Ook had mede spits Cedwin Tel nog grote mogelijkheden om Stadspark op voorsprong te zetten mijn zijn inzetten werden nog gekeerd.

Stadspark was de  eerste helft heer en meester maar kon zich zelf niet belonen om op voorsprong te komen.

Toch was het Cedwin Tel die Stadspark met een fraaie lop op 1-0 zette na een goede pass van middenvelder Paidjah Davidson vlak voor de rust in de 43ste minuut.

Dit was ook de ruststand ook kreeg Stadskanaal nog een dot van een kans maar keeper Erwin Miedema hield zijn doel schoon de eerste helft.

Stadskanaal begon heel sterk aan de tweede helft en Stadspark was heel erg slap bijna de gehele tweede helft.

Dit resulteerde ook in de 52 ste minuut de 1-1 van Sten Vos na heel erg slap verdedigen aan Stadspark zijde.

Maar ook na deze goal was Stadspark niet op zijn hoede want Stadskanaal kreeg hierna kans op kans maar het was keeper Erwin Miedema die Stadspark in de wedstrijd hield.

Aanvoerder Michel Boonstra kreeg nog met 2 vrije schoppen kans om op gelijke hoogte te komen maar zijn inzetten waren te slap.

Het was juist Stadskanaal die in de 63 ste minuut via een strafschop de 1-2 aantekende na een overtreding van Sergio Marcos.

Ook had Stadspark recht op een strafschop even hiervoor na een handsbal maar scheidsrechter M. Groefsema wijfde dit weg.

Wat hij aan Stadspark zijde wel meer deed in de tweede helft maar dat had verder geen invloed op de wedstrijd.

Helaas werd er verloren na een hele goede eerste helft maar dat was niet genoeg!

Volgende week is er een vrij weekend voor de boys van trainer Harry Zwiers op zondag 29 oktober is de uitwedstrijd tegen koploper v.v. Roden aanvang 14:00 uur.