musselkanaal

Afgelopen zondag moesten de mannen van trainer Harry Zwiers het opnemen tegen het geplaagde Musselkanaal.

Een speler van Musselkanaal had op de terugreis van een uitwedstrijd tegen Annen drugs gebruikt vorige week.

Door deze actie van de speler is de gehele technische staf opgestapt en is de speler in kwestie geschorst voor 2 jaar door de club.

Dus Stadspark kon zich opmaken tegen een getergde tegenstander die alles wel even wou recht zetten deze zondag.

Musselkanaal begon ook sterker en scherper aan de wedstrijd en dat resulteerde in de 13e minuut de 1-0 na een goede aanval scoorde Ike Kremer.

Ook na deze doelpunt had Musselkanaal het betere van het spel en kreeg ook nog goede mogelijkheden om te scoren maar keeper Maik Timmer van Stadspark hield met een paar goede reddingen de stand op 1-0.

Vlak voor de rust moest keeper Mike Timmer geblesseerd het veld ruimen na een blessuere aan zijn pink.

Hij werd door Erwin Miedema vervangen die voor deze wedstrijd rust had gekregen maar toch nog moest toetreden in de goal.

Het was aanvoerder Michel Boonstra die de stand op 1-1 zette na een goede aanval vanaf de rechterkant van het veld kwam de voorzet van Sjors de Bont die Michel Boonstra goed afmaakte.

Dit was tevens ook de ruststand.

In de rust was trainer Harry Zwiers genoodzaakt om 3 verse krachten in het veld te brengen omdat het totaal niet liep bij Stadspark de 1e helft.

De 2e helft was dan ook een stukker beter met Ivan Castro ingevallen voor Mart Nieland en Jomaro Keluwan voor Sjors de Bont en Ruben Hilarius voor Joost Buiter.

Het was Sergio Marcos die spits Jomaro Keluwan weg stuurde met een diepe bal en deze oog en oog met de keeper koeltjes bleef en hard binnenschoot 1-2.

Het spel golfde over en weer voor beide teams ook kansjes maar het bleef tot aan de 90ste minuut 1-2.

Jammer genoeg voor Stadspark maakte Musselkanaal in de 92ste minuut de 2-2 uit een voorzet van Niek Vos die Erwin Miedema te laat zag en de bal plots in de goal zag belanden.

Jammer voor Stadspark dat de 3 puntjes niet mee gingen naar Groningen maar toch nog een puntje mee namen.

Dan moet het aanstaande zondag maar gaan gebeuren in de thuiswedstrijd tegen v.v. Stadskanaal dat afgelopen zondag wel hun eerste wedstrijd wist te winnen thuis tegen v.v. Annen.

De wedstrijd begint zondag om 14:30 uur in Stadspark.