SC Stadspark ZO1 verliest de stadsderby tegen studentenclub GSAVV Forward

forward-1

Stadspark die het vandaag zonder trainer Harry Zwiers moest doen (huwelijk trip Barcalona) en de geblesseerden spelers Kas Ruig en Paidjah Davidson.

Het begon heel erg scherp aan de wedstrijd en binnen een minuut schoot aanvoerder Michel Boonstra een hard genomen vrije trap tegen de touwen 1-0.

Stadspark was de eerste 15/20 minuten de bovenliggende partij maar tot echte kansen kwam het niet.

Forward kreeg meer grip op de wedstrijd na een aanval van Stadspark kwam Forward na een counter met een goede aanval op 1-1 door Goeree.

Stadspark moest ook nog middenvelder Josias Eshuis missen na een half uur door een hamstring blessuere.

Met nog een minuut op de klok was het wederom Forward die na weer een aanval van Stadspark tegen scoorden na wederom een goede counter was het nu Oogink die de 1-2 aantekende.

Het moest aan Stadspark zijde zeker beter om er nog een echte wedstrijd van te maken maar dat ging helaas niet meer gebeuren.

Het was Forward die in de 70 ste minuut na een vrije trap raak kopte door een kopbal van Bramer.

Ook viel de 1-4 vrij makkelijk na slap verdedigen van Stadspark was het wederom de ingevallen Bramer die scoorde.

In de 84 ste minuut verzachte spits Cedwin Tel de pijn een beetje voor Stadspark door een strafschop te verzilveren 2-4.

Dit was tevens ook de eindstand wat voor een ieder die voor Stadspark is een teleurstellende uitslag.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen v.v. Musselkanaal aanvang 14:00 uur.