VV Sellingen – SC Stadspark

Op het zonnige en knusse sportpark van v.v. Sellingen moesten de mannen van trainer Harry Zwiers het opnemen tegen een sterke en fysieke ploeg.

Daar werd voor de wedstrijd ook nog op gehamerd maar het liep toch anders tijdens deze wedstrijd.

Stadspark ging niet echt mee in het fysieke spel van Sellingen en werd daardoor een aantal keer goed afgebluft in de duels.

De sterke spits van Sellingen Ian de Vrieze liet een aantal keer de verdediging van Stadspark kansloos maar zijn inzetten werden toen nog gekeerd door keeper Erwin Miedema.

In de 39 ste minuut draaide dezelfde Ian de Vrieze zich vrij van zijn directe tegenstander Danny Sims en liet met een harde schuiver Erwin Miedema kansloos 1-0.

Vlak voor de rust was het weer raak door Ian de Vrieze die met een simpele actie de 2-0 aantekende.

Trainer Harry Zwiers kwam in de rust nog met een donder speech om iedereen wat scherper in de 2e helft te krijgen.

Maar ook in de 2e helft begon Sellingen weer veller en agressiever aan de wedstrijd en kreeg nog enkele mogelijkheden om de stand groter te maken.

Gelukkig voor Stadspark bleef het 2-0 en kreeg Stadspark langzaam meer grip op de wedstrijd.

In de 85ste minuut werd spits Cedwin Tel de diepte ingestuurd en kwam hij alleen op keeper Marnix Klamer af en met een bekeken schot maakte Tel de 2-1.

Met nog 5 minuten op het scorebord en dik 7 minuten blessuere tijd was er nog hoop voor Stadspark.

Ook nog toen keeper Marnix Klamer geblesseerd het veld moest verlaten na een hoofd blesseure kwam een speler van Sellingen in het doel.

Dus alles of niets werd er op het laatst gespeeld door Stadspark daar kwam nog een kans uit door een scrimmage voor de goal kwam de bal voor de voeten van Sjors de Bont maar zijn inzet werd gestopt door de ingevallen keeper/speler Ben Bos.

Helaas werd deze wedstrijd verloren wat ook zeker een terechte nederlaag was vandaag.

Volgende week kunnen de mannen het weer recht zetten in de thuiswedstrijd tegen de studenten uit Groningen GSAVV Forward aanvang 14:30 uur.