Topmenu

Lid worden

Wij nodigen je van harte uit om lid te worden van onze mooie voetbalvereniging!

Hier kunt u het inschrijfformulierformulier downloaden

Op dit moment heeft s.c. Stadspark 8 senioren zaterdagelftallen, 1 dameselftal, 5 senioren zondagelftallen, en in totaal 8 jeugdteams (1A, 1C, 1D, 3E en 2F). Alle jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag.

Alle teams maken op dit moment voor de wedstrijden en de trainingen gebruik van het (kunstgras) hoofdveld of het (kunstgras) pupillenveld, die beide voorzien zijn van uitstekende (LED)verlichting.

Omdat s.c. Stadspark voor wedstrijden (en trainingen bij daglicht) een uitwijkmogelijkheid heeft naar de velden en kleedruimte van de drafbaan (ingang recht tegenover de ingang van s.c. Stadspark) is er voldoende ruimte voor nieuwe leden. Dat geldt voor individuele leden, maar ook voor gehele (vrienden) elftallen.

Door de vereniging ondersteunt prestatievoetbal gebeurd door de 1e en 2e zondagselecties.

s.c. Stadspark is een vereniging. Dat betekent dat vrijwel alle werkzaamheden op vrijwillige basis plaatsvinden. We zijn er voor elkaar en met elkaar. Dat betekent dat de leden er met z’n allen voor moeten zorgen dat er gevoetbald kan worden. Dat vraagt van alle leden (ouders/verzorgers) inzet en betrokkenheid. We hebben dat goed geregeld bij s.c. Stadspark en verwachten van alle leden de inzet die ze kunnen missen om de vereniging goed draaiende te houden.

s.c. Stadspark wil er aan bijdragen dat alle leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen, zowel op sportief, als op maatschappelijk, als op sociaal gebied. Normen en waarden bij de beoefening van de voetbalsport vinden we belangrijk. s.c. Stadspark wil actief werken aan de bewustwording bij spelers, begeleiders, trainers, en ouders/verzorgers op dit vlak. Het moet een ontmoetingsplaats zijn en blijven waar sporters en aanhang gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen en lol kunnen hebben. We gaan er van uit dat alle leden (en ouders/verzorgers) kennis nemen van de Gedragscode s.c. Stadspark en daar ook naar handelen.

Bij s.c. Stadspark heeft u de mogelijkheid om zonder kosten een aantal keren (uw kind) mee te (laten) trainen alvorens lid te worden.

Indien u lid wilt worden van s.c. Stadspark (en wie wil dat niet), dan dient u het inschrijfformulier (volledig) in te vullen. U kunt deze afgeven in het clubgebouw t.a.v. het secretariaat, die er voor zorgt dat uw lidmaatschap wordt verwerkt en doorgegeven wordt aan de KNVB. Zodra er toestemming is van de KNVB kunt u meedoen aan competitiewedstrijden.

Hier kunt u het formulier downloaden: inschrijfformulier.

Indien u vragen heeft, dan kunt u hier contact opnemen.

Voel je welkom bij s.c. Stadspark!