Stadspark pakt punt bij groninger studenten Forward

De mannen van trainer Harry Zwiers moesten het vandaag opnemen tegen het altijd zeer lastige studenten elftal van Forward.

In de thuiswedstrijd was Stadspark nog kansloos toen was Forward een maatje te groot.

Dus vandaag moest alle zijlen bijgezet worden om een goed resultaat neer te zetten op het sportpark Zernike van de Vindicaters.

De meesten ploegen die hier komen staan al met 0-1 achter want van echte organisatie is bij de studenten geen sprake.

Het is een ongeorganiseerde zooitje wat wel goed was was de gastdame in de open bestuurskamer met koffie en cake.

Maar we kwamen hier om te voetballen en dat gingen we dan ook doen de aftrap werd dan ook genomen om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Boerema uit Paterswolde die laconiek floot deze middag tot ergenis van een aantal Stadsparkers.

Het was Forward die beter aan de wedstrijd begon dan Stadspark en een paar keer gevaarlijk waren met uitvallen.

Keeper en oud lid van Forward Erwin Miedema redde Stadspark met een mooie redding voor de 1-0.

Toch was de grootste kans van de wedstrijd voor Stadspark het was de nieuwe Sloveense debutant Nal Strajnar die spits Cedwin Tel aanspeelde en die op zijn beurt zich goed vrij speelde en alleen voor de keeper stond maar jammer genoeg ging de bal net naast de buiten kant van de paal.

Het bleef dan ook 0-0 tot aan de rust en het was tijd voor een lekker bakkie thee maar het werd ranja met schuim in 2 bier kannen!

De tweede helft begon Stadspark veel beter en veller aan de wedstrijd dan de eerste helft.

Het kreeg zelfs nog grote mogelijkheden om te scoren door Jomaro Kelwulan schot redding keeper een harde voorzet van aanvoerder Michel Boonstra waar Paidjah Davidson net te laat bij was een kopbal van Michel Boonstra die hij schampte en een vrije trap van Cedwin Tel die op de bovenkant van het dak belandde.

Ook Forward was nog een aantal keer gevaarlijk op de goal van Erwin Miedema maar ook hij hield zijn doel schoon deze middag.

Al met al was de 0-0 een terechte uitslag en voor Stadspark een dik verdiende punt!

Er werd nog een biertje en wat fris in de kleedkamer gedronken dit omdat elftalleider Harry Ploeg zijn 60 ste verjaardag vierde proficiat Harry!

Aankomende zondag komt Rolder Boys bij Stadspark op visite de aanvang van deze wedstrijd is om 14:30 uur.