Stadspark Zo1 werd overvallen door de Politie!

Afgelopen dinsdag stond er gewoon weer een training op het programma voor Stadspark Zo1 na bijna een week niet te kunnen trainen door de weersomstandigheden.

Trainer Harry Zwiers had vantevoren aangegeven om de loopschoenen mee te nemen want er stond immers wat te gebeuren deze avond.

De meesten dachten aan een looptraining of richting de ateletiekbaan in Stadspark.

Maar het was aanvoerder Michel Boonstra die de jongens in de kleedkamer hield voor een praatje over zijn toekomst bij Stadspark.

Maar opeens ging het licht uit in de kleedkamer en werd er vuurwerk / brandbommetjes gegooid.

Iedereen was ernorm geschrokken het was een inval van de Groninger Politie en iedereen moest met de handen op het hoofd op de grond zitten inclusief de technische staf.

Het ging er goed te keer in de kleedkamer alle spelers kregen een geblindeerde bril op met gehoorbescherming en werden afgevoerd in een bus die klaar stond op het parkeerplaats.

Er stonden 2 bussen klaar om iedereen op een geheime locatie (Hoornsemeer) te brengen om daar verder te gaan met een oefening/training.

Eenmaal aangekomen moesten alle spelers een aantal keren buikspieroefeningen doen en boomstammen verplaatsen als team.

Ook moest er worden gebokst tegen 2 politiemensen waar het goed te keer ging en er werd dan ook niemand gespaard.

Ook moesten de spelers in het gras/modder rollen om met boomstammen te gooien en andere dingen te doen.

Het weer zat deze avond niet echt mee want het regende pijpestelen maar er werd als een echt TEAM gestreden en dat was heel erg mooi om te zien!

Het was wederom een topavond en wij willen Michel en Peter en natuurlijk zijn collega’s van Politie Groningen heel erg bedanken voor deze mooie en leerzame avond.

Dit geeft een goed gevoel als team naar de wedstrijd toe van zaterdagavond tegen Helpman!